Karin

Mijn naam is Karin en samen met mijn man en onze kinderen woon ik in Rotterdam.

Ik vind het mooi om te zien hoe onze kinderen zich allebei ontwikkelen, dat ik hun pad kan volgen en te zien hoe zij dit allebei op hun eigen manier doen. Uit ervaring weet ik ook hoe lastig het als ouder is om te ervaren dat je kind niet zo goed in zijn vel zit en het moeilijk heeft. Ik weet ook dat je het heel graag anders wil voor hem of haar, ook hoe fijn het is om je kind weer blij en gelukkig te zien. Graag wil ik dit gevoel ook voor andere kinderen.

Ik ben erg enthousiast geworden over de positieve effecten van de methode Leer mij begrijpen, bij het gebruik van baby- en kindgebaren. Met veel plezier heb ik de opleiding tot docent baby- & kindgebaren gevolgd.

Hetzelfde geldt voor mijn opleiding Kindercoach, een opleiding die ik al lang wilde volgen en dit inmiddels ook met veel enthousiasme heb gedaan. Tijdens beide opleidingen leerde ik meer over beelddenkers en wilde ik hier graag nog meer over weten. Na de hiervoor genoemde opleidingen heb ik dan ook de cursus beelddenken via de leermethode “Ik leer anders” afgerond.

Dit ben ik in het kort. Wil je meer over mij, het coachen of de gebaren weten, ik vertel je er heel graag meer over.